2015. augusztus 11., kedd

Forradalmasítás az ipari méréstechnikában - Hitelesítve!

Az Európában is egyedülálló digitális MKEH által hitelesített mérlegrendszer fejlesztése a Tenzi Kft., és a Hi-Tech Műszertechnika Kft. szellemi terméke, de az osztrák M-U-T Stockerau, a M-U-T Hungária Kft.,, a Seres Kft, és a NavCenter Kft., együttműködésének köszönhetően valósult meg.

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város települési szilárd
hulladék-gazdálkodási rendszerének eszközpark fejlesztése tárgyú
projekt (KEOP-1.1.1/C/13-2013-0016) megvalósításához
kapcsolódóan hulladékgyűjtő járművek és műszaki berendezések
beszerzésére.
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város települési szilárd hulladék-gazdálkodási rendszerének eszközpark fejlesztése tárgyú projekt (KEOP-1.1.1/C/13-2013-0016) megvalósításához kapcsolódóan hulladékgyűjtő járművek és műszaki berendezések beszerzésére című pályázatban biztosra mentek. Hitelesített tömegmérőt rendeltek meg tíz gyűjtőjárműre és 25 éve a szakmában nevet szerzett magyar mérlegtechnika gazdasági szereplőtől (ajánlom az Kiíróknak/Ajánlatkérőknek a jogviták és a támadási felület csökkentése miatt, hogy kövessék ezt a példát szerk.)

Rendelkezik olyan műszaki megoldással, amely biztosítja, hogy a mérési adatok, felhasználható adatformátumban, valós időben eljussanak a felhasználó cégközpontjában lévő informatikai rendszerébe. 
A fülkében kapott helyet a kijelző, érintőképernyős alfanumerikus billentyűzettel ezáltal az új partnerek azonnal felvehetők, plusz még a szállítójegy nyomtató és a magyar gyártású PC is.
A mérési bizonylatra rögzíthetőek a szolgáltató és az ügyfél adatai.
A mérlegrendszer nem lökés érzékeny és menet közben nem igényel reteszelést. A pontossága +/- 5 kg hitelesítve.
A National Geographic Magyarország így írt a „3D” digitális mérlegről: „Érdekeltté tenné a háztartásokat abban, hogy az újrahasznosítható szemetet… külön szedjék össze!”

Nincsenek megjegyzések: