Ugrás a fő tartalomra

Ipari méréstechnika

Forradalmasítás az ipari méréstechnikában - Hitelesítve!

Az Európában is egyedülálló digitális MKEH által hitelesített mérlegrendszer fejlesztése a Tenzi Kft., és a Hi-Tech Műszertechnika Kft. szellemi terméke, de az osztrák M-U-T Stockerau, a M-U-T Hungária Kft.,, a Seres Kft, és a NavCenter Kft., együttműködésének köszönhetően valósult meg.

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város települési szilárd
hulladék-gazdálkodási rendszerének eszközpark fejlesztése tárgyú
projekt (KEOP-1.1.1/C/13-2013-0016) megvalósításához
kapcsolódóan hulladékgyűjtő járművek és műszaki berendezések
beszerzésére.
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város települési szilárd hulladék-gazdálkodási rendszerének eszközpark fejlesztése tárgyú projekt (KEOP-1.1.1/C/13-2013-0016) megvalósításához kapcsolódóan hulladékgyűjtő járművek és műszaki berendezések beszerzésére című pályázatban biztosra mentek. Hitelesített tömegmérőt rendeltek meg tíz gyűjtőjárműre és 25 éve a szakmában nevet szerzett magyar mérlegtechnika gazdasági szereplőtől (ajánlom az Kiíróknak/Ajánlatkérőknek a jogviták és a támadási felület csökkentése miatt, hogy kövessék ezt a példát szerk.)

Rendelkezik olyan műszaki megoldással, amely biztosítja, hogy a mérési adatok, felhasználható adatformátumban, valós időben eljussanak a felhasználó cégközpontjában lévő informatikai rendszerébe. 
A fülkében kapott helyet a kijelző, érintőképernyős alfanumerikus billentyűzettel ezáltal az új partnerek azonnal felvehetők, plusz még a szállítójegy nyomtató és a magyar gyártású PC is.
A mérési bizonylatra rögzíthetőek a szolgáltató és az ügyfél adatai.
A mérlegrendszer nem lökés érzékeny és menet közben nem igényel reteszelést. A pontossága +/- 5 kg hitelesítve.
A National Geographic Magyarország így írt a „3D” digitális mérlegről: „Érdekeltté tenné a háztartásokat abban, hogy az újrahasznosítható szemetet… külön szedjék össze!”

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A DNS csatlakoztat minket a Mátrixhoz

Mike Lambert, az angliai Wight szigetén lévő Shen klinikán folyamatosan tágítja szakmája határait a magasabb szintű megértésre való törekvésében.  Ahogy az már lenni szokott, ez nem tette őt népszerűvé orvosi körökben, még azok közt sem, akik az úgynevezett alternatív vagy kiegészítő gyógymódok normáit igyekeznek lefektetni (kőbe vésni). Még nem láttam olyan hierarchiát, ami nem ugyanazon elvek alapján működne! Vagyis a hierarchiák fő mozgató rugója az események irányítására és a status quo megőrzésre irányuló törekvés. Amit a hierarchia képvisel, valójában lényegtelen: a lényeg a tény, hogy maga a hierarchia megléte biztosítja az elmemásolatok létrehozását. Még a hierarchia-ellenes hierarchiák is ugyanígy tesznek – nézd meg a „radikális” és az anarchista szervezeteket – ugyanezt tükrözik. „Helyes, rend, parancs, anarchista bizottságotok eldöntötte, mik lesznek a szabályok.” Felfordul a gyomrom azt látva, hogy ez a hozzáállás az irányadó az alternatív gyógymódok terén is. Egy